+123 456 4444

Find din xbox 360 controller online

Playstation og Xbox 360 controller

I takt med at de forskellige spillekonsoller er blevet mere og mere udviklet, har producenterne også udviklet deres controllere til fordel for en meget mere realistisk og lækker spilleoplevelse. Det gælder især hos to af de største typer af spillekonsoller som er Playstation 3 og Xbox 360.

Da Playstation One kom på markedet for efterhånden mange år siden, var deres controller helt igennem gennemført og innovativ. I dag er en Playstation 3 controller endnu mere gennemført i form af at den ligger meget bedre i hånden, er trådløs via Bluetooth og har en meget mere effektiv vibrator. Derudover har en Playstation 3 controller også fået indbygget en bevægelsescensor som tilføjer helt nye funktioner og realistiske oplevelser i de Playstation 3 spil som er designet til brug med bevægelsescensoren.

Meget af det samme gør sig mere eller mindre gældende ved en Xbox 360 controller som dog fås i både en lednings- og en ledningsfri udgave. Ergonomien er helt i top på en Xbox 360 controller og de forskellige knapper gør det lynhurtigt at betjene Xbox’ens andre funktioner i form af film, musik og andre underholdningsemner.

Uanset om man har en Playstation 3 og skal bruge en Playstation 3 controller eller om man har en Xbox 360 og skal bruge en Xbox 360 controller, er man sikker på at få en lækker controller som er rar at have i hånden i flere timer ad gangen.

Bærbar strømforsyning

En af de sårbare ting ved en bærbar computer er strømforsyningen. Det er forholdsvis nemt at miste en bærbar strømforsyning, eller man kan være uheldig at den går i stykker, hvis man for eksempel er meget på farten. Men heldigvis er en bærbar strømforsyning for det meste en eller anden form for standard, så den relativt nemt kan erstattes. En undtagelse er Apples bærbar strømforsyning, som faktisk består af en magnet i stedet for et traditionelt stik. Uanset type kan du dog næsten med sikkerhed finde en ny bærbar strømforsyning online.