+123 456 4444

Medaljer

Gør lidt ekstra ud af stævnets pokal og medaljer for at de kan skille sig ud.

Hvilke sportsstævner i Danmark findes der hvor de topplacerede ikke får medaljer eller en pokal for deres resultat? Ikke mange vel? Til gengæld ligner diverse medaljer fra de forskellige sportsstævner også meget hinanden og det samme er desværre tilfældet med den pokal som vinderen får overrakt. Men det behøver ikke at være sådan, der findes nemlig masser af muligheder for at gøre stævnet næste medaljer og vinder pokal lidt mere unik.

Som sportsudøver kan det være lidt træls at have en hel reol fyldt med pokaler som alle sammen ligner den samme pokal eller hele væggen fyldt med medaljer som ligner den samme medalje. I sig selv betyder præmierne for det meste ikke alverdens for sportsudøverne, men derfor må de forskellige medaljer og pokaler gerne adskille sig lidt fra hinanden.

Den eller de sportsklubber som arrangerer sportsstævnet, har på forhånd god mulighed for at tilføje lidt ”personligt” til den pokal eller de medaljer de udleverer til de topplacerede. Det kan eksempelvis være en pokal som har en speciel fod, er helt specielt formet og har fået tilføjet en lækker detaljeret indgravering. Det kan også være at stævnets medaljer har fået tilføjet nogle særlige mønstre i selve belægningen på medaljen eller at der er kommet logotryk på selve snoren. Mulighederne er i hvert fald mange for at lade stævnets pokal eller medaljer skille sig ud fra de andre stævners.