+123 456 4444

Tandregulering København

Er du ked af dit smil?

Det kan være en stor gene i det daglige hvis man ikke er tilfreds med sit smil. Det kan være enten fordi tænderne er blevet skæve med tiden eller at der er forekommet misfarvning. Vores smil er noget af det mest personlige i enhver social sammenhæng og mange bliver utrolig selvbevidste omkring deres smil. Heldigvis kan kosmetisk tandbehandling i dag klare lagt de fleste af disse problemer, men relativ enkle midler.

Tandregulering af skæve tænder

Efterhånden som årene går vil vores tænder have en tendens til at flytte sig og det kan med tiden føre til at vi får skæve fortænder i enten over- eller undermund. Normalt vil en opretning af tænderne være en ret omkostningstung affære med togskinner, men denne klinik tilbyder tandregulering Købehavn med Inman Aligner og kan give dig det eftertragtede designersmil på helt ned til 8-16 uger. Voksen tandregulering København af fortænderne er smertefrit og er ikke synlig i behandlingsperioden.

Tandblegning

Klinikken tilbyder også flere forskellige former for tandblegning København afhængig af hvilken form for blegning der er nødvendig. Der er nemlig forskel på hvad der har forårsaget misfarvningen – det kan være grundet vores fødeindtag eller rygning, men kan også forårsages af rodbehandling eller medfødt misfarvning. Tandklinikken kan i langt de fleste tilfælde tilbyde tandblegning København. det eneste der kan være en hindring er kraftige syreskader på tænderne.